ONR F4 hersteld zich goed en blijft de onbetwiste kampioen!

Stijn scoort echte hattrick. ONR F4 - VV Roden F5: 3 - 1.

Sat 24 Mar, 20:33

3 keer op rij ongeslagen!!!

Het was er weer tijd voor. Een lekker potje voetbal. Lekker weer, veel enthousiaste ouders en een team in topconditie.

Op zaterdagochtend 24 maart om 10.45 uur in Leek, traden onze jongens weer op in het groene theater. 1 wissel, Joep op de goal, en 7 oranjehemden in het veld.

In de 1e helft werd het veldoverwicht al duidelijk. De keeper wist op miraculeuze wijze de bal een aantal keren tegen te houden. Daarnaast hielp de lat. Maar toen Stijn doorbrak en de bal goed in de hoek plaatste kon de doelman van Leek er niet aan komen. [0-1].

Leek werd daarna iets sterker en bracht Joep tot enkele goede reddingen. Door ver uit te trappen was de bal snel weer weg en tegen de rust kregen we een hoekschop. In de kluts wist Thijs Jan zijn voet tegen de bal te plaatsen en via een tegenspeler ging de bal erin [0-2]. Dat was tevens de ruststand.

De tweede helft was het veldoverwicht nog steeds aanwezig. Met David op het doel. De verdediging met Karst en Rutger nog steeds goed op z'n plek. Het middenveld werd overheerst door Joep, Marc, Joran en Joost. Het werd al snel 0-3 door een mooie goal van Stijn. Eén onoplettendheid van de verdediging en toen was het toch 1-3. Zou het toch nog spannend worden. Nee hoor, Joran plaatste de bal ook nog in het net en daardoor werd de eindstand 1-4. Een verdiende overwinning.

Volgende week zijn we vrij en dan volgt de kraker, uit tegen VV Roden. Het duel om de koppositie. Zou het weer lukken??